De 8-weekse mindfulness training start weer in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Info en aanmelden: renee@hollenenstilstaan.nu

Wil je ook minder piekeren, beter slapen en meer genieten? Merk je dat je gedachten soms op hol slaan, terwijl jij allang weer stilstaat? Misschien is een mindfulness training dan iets voor jou!

De mindfulness training, ook wel ‘de achtweekse’ of ‘MBSR’ (Mindfulness Based Stress Reduction) genoemd, is een training van acht bijeenkomsten en een stiltedag. Het is een vaststaand programma waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen.

Mindfulness is voor iedereen geschikt

Iedereen kan deze training volgen. Jon Kabat-Zinn, ontwikkelaar van de mindfulness training heeft hierover gezegd: “Ik heb nog nooit iemand ontmoet die niet gebaat zou zijn bij meer mindfulness in zijn leven”.

Hoe ziet de training eruit?

Iedere week is er een bijeenkomst van 2,5 uur. Daarin doen we een aantal oefeningen die we daarna met elkaar bespreken. De oefeningen zijn gebaseerd op oosterse benaderingen zoals meditatie en yoga. Het is de bedoeling dat je thuis ook iedere dag een half uur tot een uur oefent. Mindfulness leer je door te oefenen. Hoe meer je oefent, hoe beter je erin wordt. Bij de training hoort een werkboek waarin de thema’s en de oefeningen worden toegelicht en ontvang je geluidsbestanden om je te begeleiden bij je oefeningen thuis.

Voorafgaand aan de training wordt altijd een intake gepland, neem contact op: renee@hollenenstilstaan.nu

Kosten:
€ 790,- excl. BTW voor bedrijven
€ 450,- incl. BTW voor particulieren