Een heerlijke, ontspannen Yin Yoga les met een lange Yoga Nidra ontspanning! In de les maken we ook gebruik van de klankschalen en diverse instrumenten om het effect van de houdingen groter te maken.

In de Yin Yoga worden de houdingen langer vastgehouden, zodat je meer tijd hebt om je lichaam te verkennen en op een zachte manier je grenzen te verleggen. Je gebruikt hierbij niet je lichaam om in een houding te komen, maar de houding om weer in contact met je lichaam te komen en weer opnieuw te leren voelen. Je creëert weer wat ruimte in je lichaam. Door het langer vasthouden van de houdingen werk je niet alleen op de spieren en gewrichten in, maar ook op het dieper gelegen bindweefsel.

Yoga Nidra wordt ook wel “Slaap van de Yogi’s” genoemd, omdat je je lichaam in een diepe staat van ontspanning brengt. Deze ontspanning komt overeen met de ontspanning die jouw lichaam tijdens de slaap ervaart.
De ontspanning is heel diep, waardoor het een sterk effect heeft op je gevoel van welzijn, maar ook ruimte en helderheid geeft voor heling en inzichten. Door de Yoga Nidra meditatie zal jouw batterij weer opladen en voel je je een stuk minder opgejaagd.

Data: 20 september en 22 november
Tijd: 19:30-21:00 uur
Kosten: €15,00 p.p.
Docenten: Maren en Marieke