Op zondag 8 september geeft Iris een workshop:

“Hoe creëer ik meer rust, tijd en ruimte voor mezelf?” 

De workshop duurt ongeveer 3 uur waarin we aan de slag gaan met jou! 

Je krijgt inzicht hoe je brein werkt, hoeveel invloed gedachten hebben op ons leven en we gaan intunen op jouw intuïtie. Ruimte in je hoofd, een fit en gezond lichaam zijn nodig om de juiste keuzes te maken. Het gaat allemaal om balans. Om meer rust en tijd in je leven te brengen moet er een knop om. Er moet verandering komen en daar gaan we aan werken. Tijdens deze workshop krijg je tools voor het ontwikkelen van een positieve mindset wat jou kan helpen in het creëren van balans in je leven. Ook beoefenen we een easy flow yogales met meditatie om daarna jouw nieuwe blauwdruk te schrijven.

Na deze middag weet je hoe je meer rust in je leven kunt brengen en vooral behouden door anders te gaan denken, te gaan voelen en vervolgens te gaan doen. Wil je minder stress en heb je behoefte aan meer rust maar je weet niet hoe? Schrijf je dan in voor deze workshop!

Hoe ziet de middag eruit?

– Aanvang 13.00 uur
– Presentatie tot ongeveer 14.15 uur
– Pauze
– 14.30 uur tot 15.15 uur easy flow yoga
– 15.15 uur tot 15.30 meditatie
– Opdracht (jouw nieuwe blauwdruk/plan van aanpak)
– 16.00 uur einde

Datum: 8 september
Tijd: 13:00-16:00 uur
Kosten: €25,- p.p.
Docent: Iris Scheffers