Workshop Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga is een dynamische en fysiek uitdagende vorm van yoga. Toch is deze vorm van yoga toegankelijk en te volgen in verschillende niveaus. Voor elk niveau wordt een optie aangereikt, waardoor het geschikt is voor zowel de beginnende als voor de gevorderde yoga- beoefenaar.

Lees meer

Partner Yoga & Yoga Nidra

Partner Yoga hoef je niet persee met de persoon te volgen waar je een relatie mee hebt. Je kunt het ook perfect beoefenen met iemand waar je goed mee op kunt schieten, met een vriend/vriendin of gezellig samen met je zoon of dochter (vanaf 16 jaar).

Lees meer

Workshop Pralaya Yoga

Pralaya is Sanskriet voor ‘een toestand van rust’, van ‘niet zijn’. In die staat vallen de krachten van het universum samen waardoor een perfecte balans ontstaat.

Lees meer

Paardencoaching en Yogadag

Door ons denken zijn wij in staat om ons gevoel te onderdrukken en weg te stoppen. Maar als je je gevoel onderdrukt, wil dit nog niet zeggen dat het weg is. Het paard merkt onmiddellijk dat er een belemmering zit en reageert hier op. Doordat via de invloed van het paard als het ware een ‘andere ingang’ wordt genomen, namelijk via het gevoel, is de impact veel groter dan bijvoorbeeld bij een psycholoog aan tafel.

Lees meer

BackMitra Yoga

De BackMitra is een effectief hulpmiddel bij het verbeteren van je lichaamshouding en het sterker maken van je rug. Het is een strip die gemaakt is van hypo-allergeen schuimrubber en je ligt erop terwijl je bepaalde oefeningen doet.

Lees meer

Raja Yoga

Raja Yoga (koninklijke Yoga ) is de volledige, duizenden jaren oude Klassieke Yoga, gericht op meditatie. Het wordt koninklijk genoemd omdat deze yogavorm allesomvattend is.

Lees meer

Power Yoga Flow

Een totale lichaamsbeoefening gebaseerd op kracht, souplesse, conditie en evenwicht. Een prachtig samenspel tussen inspanning en ontspanning, tussen ademen en bewegen.

Lees meer

Power Yoga Easy Flow

Dit is een zachtere vorm van Power Yoga. De Easy Flow onderscheidt zich van de Flow door een rustiger tempo. Adem en beweging vormen ook hier de basis van de les, zij volgen elkaar in een rustige golfbeweging op.

Lees meer

Yoga Rhythm

Yoga Rhythm is gebaseerd op de flow van de Ashtanga Yoga. Door dit met het vloeiende van dans te combineren, ontstaat er een dynamische Yogales en wordt het ‘statische’ van een houding doorbroken.

Lees meer

Yin Yoga

In de YinYoga worden de houdingen langer vastgehouden, zodat je meer tijd hebt om je lichaam te verkennen en op een zachte manier je grenzen te verleggen.

Lees meer

Yoga 60+

De yogalessen voor de ouderen zijn aangepast naar de leeftijd en hierdoor zeer toegankelijk. Ook hier zijn ademhaling en beweging de basis van de lessen.

Lees meer

Easy Yoga

Easy yoga is speciaal voor mensen die graag langzaam en met veel aandacht de oefeningen doen. Ook geschikt voor mensen met regelmatige onderrug-, nek- en schouderklachten.

Lees meer

Kind & Yoga

In de Kind & Yoga lessen maken kinderen op een speelse manier kennis met Yoga. Ze gaan op avontuur in de Yoga-wereld door middel van beweging, spel, muziek en meditatie.

Lees meer

Therapeutische Yoga

De lessen worden geheel afgestemd op de fysieke of psychische behoeften van de persoon. Door gebruik te maken van yogahoudingen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen ontstaat er een nieuw bewustzijn van je fysieke en mentale mogelijkheden.

Lees meer