TienerYoga (vanaf 12 jaar)

Een serie van 6 lessen in september en oktober om tieners in de leeftijd vanaf 12 jaar een steuntje in de rug te geven bij bijvoorbeeld de overgang naar de middelbare school en ook:
‘Hoe ga ik om met alle veranderingen en emoties in mijn lichaam en geest?’

Lees meer

Power Yoga Flow

Een totale lichaamsbeoefening gebaseerd op kracht, souplesse, conditie en evenwicht. Een prachtig samenspel tussen inspanning en ontspanning, tussen ademen en bewegen.

Lees meer

Power Yoga Easy Flow

Dit is een zachtere vorm van Power Yoga. De Easy Flow onderscheidt zich van de Flow door een rustiger tempo. Adem en beweging vormen ook hier de basis van de les, zij volgen elkaar in een rustige golfbeweging op.

Lees meer

Yoga Rhythm

Yoga Rhythm is gebaseerd op de flow van de Ashtanga Yoga. Door dit met het vloeiende van dans te combineren, ontstaat er een dynamische Yogales en wordt het ‘statische’ van een houding doorbroken.

Lees meer

Yin Yoga

In de YinYoga worden de houdingen langer vastgehouden, zodat je meer tijd hebt om je lichaam te verkennen en op een zachte manier je grenzen te verleggen.

Lees meer

Yoga 60+

De yogalessen voor de ouderen zijn aangepast naar de leeftijd en hierdoor zeer toegankelijk. Ook hier zijn ademhaling en beweging de basis van de lessen.

Lees meer

Easy Yoga

Easy yoga is speciaal voor mensen die graag langzaam en met veel aandacht de oefeningen doen. Ook geschikt voor mensen met regelmatige onderrug-, nek- en schouderklachten.

Lees meer

Kind & Yoga

In de Kind & Yoga lessen maken kinderen op een speelse manier kennis met Yoga. Ze gaan op avontuur in de Yoga-wereld door middel van beweging, spel, muziek en meditatie.

Lees meer

Therapeutische Yoga

De lessen worden geheel afgestemd op de fysieke of psychische behoeften van de persoon. Door gebruik te maken van yogahoudingen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen ontstaat er een nieuw bewustzijn van je fysieke en mentale mogelijkheden.

Lees meer