Workshop Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga is een dynamische en fysiek uitdagende vorm van yoga. Toch is deze vorm van yoga toegankelijk en te volgen in verschillende niveaus. Voor elk niveau wordt een optie aangereikt, waardoor het geschikt is voor zowel de beginnende als voor de gevorderde yoga- beoefenaar.

Lees meer

Partner Yoga & Yoga Nidra

Partner Yoga hoef je niet persee met de persoon te volgen waar je een relatie mee hebt. Je kunt het ook perfect beoefenen met iemand waar je goed mee op kunt schieten, met een vriend/vriendin of gezellig samen met je zoon of dochter (vanaf 16 jaar).

Lees meer

Workshop Pralaya Yoga

Pralaya is Sanskriet voor ‘een toestand van rust’, van ‘niet zijn’. In die staat vallen de krachten van het universum samen waardoor een perfecte balans ontstaat.

Lees meer

Paardencoaching en Yogadag

Door ons denken zijn wij in staat om ons gevoel te onderdrukken en weg te stoppen. Maar als je je gevoel onderdrukt, wil dit nog niet zeggen dat het weg is. Het paard merkt onmiddellijk dat er een belemmering zit en reageert hier op. Doordat via de invloed van het paard als het ware een ‘andere ingang’ wordt genomen, namelijk via het gevoel, is de impact veel groter dan bijvoorbeeld bij een psycholoog aan tafel.

Lees meer

BackMitra Yoga

De BackMitra is een effectief hulpmiddel bij het verbeteren van je lichaamshouding en het sterker maken van je rug. Het is een strip die gemaakt is van hypo-allergeen schuimrubber en je ligt erop terwijl je bepaalde oefeningen doet.

Lees meer

Raja Yoga

Raja Yoga (koninklijke Yoga ) is de volledige, duizenden jaren oude Klassieke Yoga, gericht op meditatie. Het wordt koninklijk genoemd omdat deze yogavorm allesomvattend is.

Lees meer

Zhineng Qigong

Zhineng Qigong is een medische Qigong vorm. Het is een effectieve manier om te werken aan je gezondheid en innerlijke rust. Je leert op een eenvoudige manier zachte bewegingen te maken, waarmee je lichaam en geest verbindt.

Lees meer

Ouder & Kind Massage (vanaf 6 jaar)

Massage brengt ontspanning en rust, en stimuleert het zelfvertrouwen. Het heeft ook een aardend effect, en vermindert de prikkels in het lichaam. Het brengt een kind weer dichter bij zichzelf.

Lees meer

Yoga weekend

Yoga weekend “Verstilling”
Voor wie:
Voor iedereen die behoefte en zin heeft in een weekend van Verstilling, Rust, Ruimte & Yoga.

Lees meer

Kinderyoga

Speelse yogalessen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar!
Ben je nieuwsgierig? Kom een keertje meedoen op woensdag of donderdag….

Lees meer