TienerYoga (vanaf 12 jaar)

Een serie van 6 lessen in september en oktober om tieners in de leeftijd vanaf 12 jaar een steuntje in de rug te geven bij bijvoorbeeld de overgang naar de middelbare school en ook:
‘Hoe ga ik om met alle veranderingen en emoties in mijn lichaam en geest?’

Lees meer

Workshop Rust, Ruimte en Tijd

Je krijgt inzicht hoe je brein werkt, hoeveel invloed gedachten hebben op ons leven en we gaan intunen op jouw intuïtie. Ruimte in je hoofd, een fit en gezond lichaam zijn nodig om de juiste keuzes te maken. Het gaat allemaal om balans. Om meer rust en tijd in je leven te brengen moet er een knop om. Er moet verandering komen en daar gaan we aan werken.

Lees meer

Yoga Exact & Yoga Nidra

In deze workshop zullen we vanuit de Iyengar Yoga traditie verschillende asana’s opbouwen en daarbij de nodige props (hulpmiddelen) gebruiken. Props helpen je om beter te kunnen voelen waar het in een asana om gaat. Welke spiergroepen span je precies aan, waar laat je los, waar is je ademhaling, waar je aandacht….

Lees meer

Paardencoaching en Yogadag

Door ons denken zijn wij in staat om ons gevoel te onderdrukken en weg te stoppen. Maar als je je gevoel onderdrukt, wil dit nog niet zeggen dat het weg is. Het paard merkt onmiddellijk dat er een belemmering zit en reageert hier op. Doordat via de invloed van het paard als het ware een ‘andere ingang’ wordt genomen, namelijk via het gevoel, is de impact veel groter dan bijvoorbeeld bij een psycholoog aan tafel.

Lees meer

BackMitra Yoga

De BackMitra is een effectief hulpmiddel bij het verbeteren van je lichaamshouding en het sterker maken van je rug. Het is een strip die gemaakt is van hypo-allergeen schuimrubber en je ligt erop terwijl je bepaalde oefeningen doet.

Lees meer

Raja Yoga

Raja Yoga (koninklijke Yoga ) is de volledige, duizenden jaren oude Klassieke Yoga, gericht op meditatie. Het wordt koninklijk genoemd omdat deze yogavorm allesomvattend is.

Lees meer

Zhineng Qigong

Zhineng Qigong is een medische Qigong vorm. Het is een effectieve manier om te werken aan je gezondheid en innerlijke rust. Je leert op een eenvoudige manier zachte bewegingen te maken, waarmee je lichaam en geest verbindt.

Lees meer