Docenten

Marieke

Al sinds mijn zevende jaar bestaat mijn leven uit dansen. Na gestudeerd te hebben aan de Dansacademie van Brabant ben ik aan het werk gegaan als uitvoerend danser bij diverse theatergezelschappen.

Natasja

Voor het behalen van mijn diploma Power-Ashtanga Yoga had ik er alleen maar van durven dromen dat ikzelf daadwerkelijk les mocht gaan geven op deze fijne locatie waar ik de sfeer ervaar als heel warm, persoonlijk en liefdevol.

Maren

Nadat ik ruim 12 jaar als wateradviseur bij verschillende organisaties heb gewerkt, heb ik mijn passie gevonden in het geven van yogalessen.

Iris

Toen ik na een burn-out met yoga in contact kwam bleek dat ook mijn medicijn te zijn. Na veel stress en lichamelijke klachten ging ik me verdiepen in de kracht van yoga, voeding en mindset en tot op de dag van vandaag is dat ook mijn passie. Ik heb diverse opleidingen gevolgd waaronder Power/Ashtanga Yoga en coaching.

Karin

Op een gegeven moment is er een verlangen ontstaan naar meer verdieping. Ik wilde de achterliggende filosofie van yoga beter begrijpen. Daarnaast ben ik al jaren vertrouwd met verschillende meditatie methoden, met name vanuit een Tibetaans Boeddhistische traditie. In yoga komen al deze dingen nu samen en dat inspireert mij enorm.