Docenten

Marieke

Al sinds mijn zevende jaar bestaat mijn leven uit dansen. Na gestudeerd te hebben aan de Dansacademie van Brabant ben ik aan het werk gegaan als uitvoerend danser bij diverse theatergezelschappen.

Natasja

Voor het behalen van mijn diploma Power-Ashtanga Yoga had ik er alleen maar van durven dromen dat ikzelf daadwerkelijk les mocht gaan geven op deze fijne locatie waar ik de sfeer ervaar als heel warm, persoonlijk en liefdevol.

Maren

Nadat ik ruim 12 jaar als wateradviseur bij verschillende organisaties heb gewerkt, heb ik mijn passie gevonden in het geven van yogalessen.

Andrea

My name is Andrea and, since December 2021, I teach the Monday morning yin yoga class.

I was born and raised in Colombia, and in 2016 I moved to the Netherlands to pursue my bachelor’s degree in international business administration while also following an athletic career as a horse rider.

Miriam

Mijn naam is Miriam. Ik vind het ontzettend leuk dat ik een deel van de zaterdag lessen in het Yogahuis mag gaan geven. Zelf heb ik hier ook met heel veel plezier les gehad en heb ik eerder zondaglessen mogen geven. Naast het geven van yogalessen ben ik ook yogatherapeut en al jarenlang met veel plezier werkzaam als justitieel verpleegkundige in een gevangenis.