Lieve yogi’s

Mijn naam is Natasja van Alphen en ik ben sinds kort docent op de donderdagavond. Aangezien ik al een paar jaar zelf lessen volg bij het Yogahuis zal mijn gezicht misschien niet helemaal nieuw zijn.

Voor het behalen van mijn diploma Power-Ashtanga Yoga had ik er alleen maar van durven dromen dat ikzelf daadwerkelijk les mocht gaan geven op deze fijne locatie waar ik de sfeer ervaar als heel warm, persoonlijk en liefdevol.

En ik heb nog meer dromen!
Ik oktober start ik met de cursus ‘Anatomie en de kunst van het begeleiden’ zodat ik me verder kan ontwikkelen als docent en meer fysieke ondersteuning kan bieden tijdens mijn lessen.

Voor mij betekent yoga; mezelf ontmoeten. Mij verbinden met alles wat er op dat moment is. Het gaat niet om beter of mooier maar om balans en dan niet letterlijk maar figuurlijk. En om binnen je grens de ruimte te vinden.

Iedere dag is anders maar het beoefenen van yoga geeft mij van binnenuit een onbegrensd gevoel van ruimte, berusting en lichtheid die mij blijft verwonderen.

Vanzelfsprekend ervaart iedereen zijn eigen yogabeleving op zijn of haar manier maar de mogelijkheid dat ik dit positieve gevoel, al is het maar een sprankeltje!, via de les aan jullie zou kunnen overdragen maakt me dankbaar en blij.

Bovenal wens ik jullie veel plezier in het beoefenen van yoga en een mooie ontmoeting met jezelf. Want echt kijken gebeurt van binnen. Met je hart.

Namasté