Hoi, ik ben Iris Scheffers en woon met mijn man en zoon in Nieuwerkerk aan den IJssel. Toen ik na een burn-out met yoga in contact kwam bleek dat ook mijn medicijn te zijn.

Na veel stress en lichamelijke klachten ging ik me verdiepen in de kracht van yoga, voeding en mindset en tot op de dag van vandaag is dat ook mijn passie. Ik heb diverse opleidingen gevolgd waaronder Power/Ashtanga Yoga en coaching. Mijn missie is dan ook zoveel mogelijk mensen bereiken om de juiste balans te creëren tussen lichaam en geest door middel van een positieve mindset om een gezond en gelukkig leven te leiden. Al die ballen in de lucht houden en jezelf daardoor wegcijferen in deze hectische tijd
waarin we leven staat haaks op wat ons lichaam en geest nodig hebben. We gaan maar door in de waanzin van alledag en zijn de verbinding met onszelf en de verbondenheid met elkaar kwijtgeraakt. En het ergste is, we hebben het vaak niet eens in de gaten, zorgwekkend!

Ik was ook de verbinding met mezelf kwijtgeraakt totdat yoga en meditatie op mijn pad kwamen. Sindsdien veranderde mijn levensstijl en werd ik weer de persoon die ik wilde zijn. Zodra je de balans ontwikkelt tussen je lichaam en geest, valt alles samen. Yoga is een enorm krachtige tool om dit te realiseren.

Mijn manier van lesgeven is nuchter en fris. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Ik deel heel graag mijn kennis en ervaring met je!

— Balance is not something you find, it’s something you create –