Nadat ik ruim 12 jaar als wateradviseur bij verschillende organisaties heb gewerkt, heb ik mijn passie gevonden in het geven van Yogalessen.

Yoga maakt mij heel blij. Dat ene moment voor jezelf. Het is mijn uitdaging om de deelnemers dit gevoel te laten ervaren. Mijn lessen beginnen altijd met een korte meditatie. Afhankelijk van de les volgen de houdingen elkaar op in een flow of houden we de houding een aantal minuten vast. De les eindigt met een eindontspanning.

Yoga heeft mij altijd geholpen om te ontspannen en om mijn lichaam gezond en in conditie te houden. Ook mijn kinderen deden spontaan met mijn oefeningen mee. Dat deed mij besluiten om opleidingen voor yoga docent te volgen.

Bij Tonnie Goes heb ik de vooropleiding gevolgd voor Power & Easy Vinyasa Flow Yoga. Sinds december 2016 ben ik gecertificeerd Do-In Yoga basic teacher. In januari 2018 rond ik mijn opleiding af tot gecertificeerd Do-In Yoga full teacher.

Bij Arterre heb ik de opleidingen holistisch kinderyoga en therapeutische kinderyoga gevolgd. Samen met Marieke geef ik de kind en ouder yogales.

Warme groet van Maren