Al sinds mijn zevende jaar bestaat mijn leven uit dansen. Na gestudeerd te hebben aan de Dansacademie van Brabant ben ik aan het werk gegaan als uitvoerend danser bij diverse theatergezelschappen. Als Yoga in mijn leven komt, heb ik er een tweede passie bij gevonden. De opleiding Docent (Ashtanga) Power Yoga bij Tonnie Goes in Montfoort heb ik in 2010 met succes afgerond.

Naast de lessen aan volwassenen geef ik ook les aan kinderen. In 2011 heb ik de opleiding Kind & Yoga bij Samsara in Utrecht afgerond. Omdat ik ook kinderen individueel een steuntje in de rug wilde bieden, heb ik in 2013 de opleiding Therapeutische KinderYoga van Arterre gevolgd. In dat jaar kwam ook de wens om te gaan masseren, en de afgelopen jaren heb ik diverse massage opleidingen afgerond: Yogamassage, Diepe Druk/Heppie Kids massage, Rug/Nek/Schouder massage, Klankschaal Rug massage en Chakra massage. In 2017 heb ik de Ayurvedische massage opleiding afgerond en nu ben ik eigenaar van de studio.

Vanaf 2013 geef ik met hart en ziel les in Het YogaHuis. Ik ben dankbaar dat ik mijn passie voor yoga kan delen in mijn lessen. Ik hoop dat ik mensen kan inspireren yoga toe te laten in hun leven, en ze op deze manier te laten ervaren hoe yoga je leven kan verrijken.